PROŚBA I APEL KANDYDATA NA PREZYDENTA

• Szanowny Czytelniku!

Nazywam się Kornel Morawiecki. Kandyduję na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej. Urodziłem się 3 maja 1941 roku w Warszawie. Wykładałem fizykę, matematykę i nauki społeczne na Uniwersytecie i Politechnice we Wrocławiu. Mam pięcioro dzieci. Mam za sobą jasną i czystą kartę publiczną. Byłem przewodniczącym legendarnej już dziś „Solidarności Walczącej.” Byłem przeciwnikiem ustaleń „okrągłego stołu”

Moja droga życiowa została zweryfikowana w najnowszej historii. Jestem sprawdzony. Teraz też mam nowe, ważne pomysły dla Kraju i dla nas wszystkich. Jestem lepszy od kandydatów propagowanych przez układ polityczny. Zaufaj mi. Razem damy sobie radę, podźwigniemy Polskę!

Proszę o czynną pomoc w:

• rozpowszechnianiu informacji o  mojej kandydaturze,
  • skupianiu miejscowych, środowiskowych grup poparcia,
  • przygotowaniach do akcji zbierania podpisów,
  • kampanii internetowej.
Kandydaci typowani przez pookrągłostołową klasę polityczną, która rządzi od 21 lat, dysponują wielkimi finansami i dostępem do mediów. Ja nie dysponuję. Liczę na obywatelskie zaangażowanie. Będę wdzięczny za powołanie w swoich środowiskach Lokalnych Grup Wsparcia. Nie poprzestaniemy na tej kampanii. Będziemy nadal aktywni, będziemy się organizować do kolejnych wyborów samorządowych i parlamentarnych. Proszę o przedstawianie sugestii własnych. Czekam na listy i informacje o działaniach.

Kontakty:
e-mail: kornel.morawiecki@gmail.com
strona kandydata na Prezydenta: www.kornelmorawiecki-razem.pl
sekretariat: 601 580 521
adres do korespondencji: 53-308 Wrocław, ul. Kamienna 4/98

Proszę o przesyłanie i przekazywanie mojej prośby znajomym w sieci i poza siecią. Pozdrawiam.
dr Kornel Morawiecki

Ulotka do wydruku